FOREDRAG

Foredrag

Book et foredrag

Slip tankemylder, bekymringer, angst og traumer uden at grave dybt i gamle sår.

Slip tankemylder, bekymringer, angst og traumer uden at grave dybt i gamle sår.
 
PEAT processerne  ((/piːt/) – Spirituel Teknologi

Denne vidunderlige metode kan bruges til at neutralisere problemer, tankemylder, traumer eller angst, eller en situation der har overtaget din måde at leve på.

Sidder du fast i nogle overbevisninger, eller er der et mønster der bliver ved med at gentage sig, kan du ved hjælp af Aspectics fjerne barrierer og sider i dig selv der blokerer eller holder dig tilbage.

Når vi fødes, bevæger vi os fra at være svævende individer der er et med alt, til en verden farvet i dualisme. Vores verden er dualistisk. Det er umiddelbart ikke et problem, hvis vi formår at vælge frit mellem de to poler.
Det er der bare ikke ret mange der gør. De fleste valg er ikke frie. De tages for at undgå noget andet.

Hvad det er vi pendler imellem?
Polariteter kan være:
• Opbygge – destruere
• Os – dem
• Kærlighed – had
• Frihed – slaveri
• Livet – døden..osv.

PEAT processerne er så effektive, at det virker som ren magi.

Kom og vær med denne aften hvor Gudrun Boost fortæller om PEAT ((/piːt/) processerne.

Det bliver ikke kedeligt, og hvis du tør kan du få en plads i den varme stol.

Book et foredrag

Bio-Logik

Forstå din sygdom – med bio-logik

I METAsundhed lærer vi, at forstå hvorfor vi bliver syge. Hvilke følelsesmæssige ubehag eller konflikter der er årsagen til vores fysiske symptom. Vores krop er yderst intelligent, cellerne fornyes konstant, de ændrer sig og udstøder det, der ikke hører til. Kroppen fortæller os når noget er på færde, men kun sjældent lytter vi til de signaler kroppen sender os. Derfor ender det ofte med en eller anden form for fysisk sygdomsreaktion, et symptom.

Jeg vil fortælle dig om den BIO-logiske sammenhæng mellem krop og sind.

Det er ganske simpelt, vi ved det allerede, vi har bare glemt det og sendt ansvaret over til autoriteter som læger, hospitaler og andre myndigheder.

Hvis vi tør tage dette ansvar hjem til os selv, er der pludselig helt andre muligheder i livet.

Book et foredrag

METAsundhed og Louise Hay’s principper

Louise L Hay’s Bestseller “Helbred Dit Liv”, har forvandlet livet for millioner af mennesker verden over.

Hendes egen historie er en historie om mod og sejr. Louise Hay forvandlede sit liv, ved at bruge de teknikker hun beskriver i sin bog. Hun fik gjort op med sin voldelige opvækst og valgte at dedikere sit liv til at hjælpe og lære andre, hvordan de kan slippe deres begrænsende tanker og skabe det liv de drømmer om. Igennem opvæksten, som var præget af fysisk og følelsesmæssig misbrug, undertrykte hun sine egne følelser og behov, i kampen for at overleve. En dag dukkede de undertrykte følelser op i form af kræft. Og da begyndte hendes virkelige rejse…

I METAsundhed lærer vi netop at forstå hvorfor vi bliver syge. Hvilke følelsesmæssige ubehag eller konflikter, der er årsagen til vores fysiske symptom. Vores krop er yderst intelligent, cellerne fornyes konstant, de ændrer sig og udstøder det, der ikke hører til. Kroppen fortæller os hvornår noget er på færde, men kun sjældent lytter vi til de signaler kroppen sender os. Derfor ender det ofte med en eller anden form for fysisk sygdomsreaktion. Vi får herefter en diagnose fra lægen eller sygehuset og vi forventer at denne autoritet gør os raske med medicinen som vi får udleveret.

I METAsundhed kalder vi det at symptom behandle, symptomet bliver behandlet, symptomet forsvinder, og vi bliver “raske” og så drøner vi videre derudaf og har inden længe glemt at vi var syge.

I en METAsundheds-analyse går man ind og finder frem til årsagen for sygdomsreaktionen. Hvad udløste den? Og hvordan kan denne årsag/konflikt behandles således vi heles i både krop og sind.

Kom og hør mere om hvordan du via METAsundhed og Louise Hay’s metoder, finder frem til en optimal “krop-sind” forbindelse. Og om hvordan du i workshops med Louise Hay’s metoder kan bearbejde blokeringer og finde frem til dine indre styrker.

Book et foredrag

Tør du manifestere din vildeste drøm

Vi har alle den frie vilje til at skabe det liv vi ønsker os!

Vi tror også vi manifesterer mere af det gode i livet, men i virkeligheden gør vi det modsatte. Hvorfor ?

I dette foredrag får du nogle redskaber, der viser dig den rette vej til det at manifestere.

Få din vildeste drøm til at gå i opfyldelse. Hvordan?

Jeg guider dig gennem de syv enkle skridt du skal tage for at nå din drøm. Dette er et foredrag hvor du får lov til at være med, for det er DIN DRØM !

Tør du manifestere din vildeste drøm?… er foredraget der giver dig redskaberne til at komme i gang med at manifestere.

Jeg guider dig gennem de syv enkle skridt du skal tage for at nå din drøm. Dette er et foredrag hvor du får lov til at være med, for det er din drøm!

Medbring papir og pen til dine notater.

Efter foredraget er der mulighed for at købe bogen “Bestillinger til det kosmiske køkken.
Af Patricia Crane.

Book et Foredrag

Udfyld venligst kontakt formularen her 🙂